Elitista - Vägen till din metabola hälsa

Hälsa inifrån och ut

En frisk metabolism är en förutsättning för livet själv. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare, hälsosammare och friskare. Med en rubbad metabolism blir du motsatsen.

På Elitista hjälper vi dig att återställa din metabolism. Med våra spännande onlineutbildningar och event får du lära dig hur du ska göra för att bli metabolt flexibel och på så sätt öka ditt mående och din prestationsförmåga. 

  • Öka din metabola flexiblitet
  • Bli metabolt frisk
  • Dämpa inflammationer
  • Få stöd av kurskamrater
  • Bli inspirerad
  • Ät godare mat än någonsin

Vi vill ge dig hälsokunskap som förändrar din framtid

Write your awesome label here.
"Att ta makten över sin egen hälsa handlar om kunskap. Kunskap inom grundläggande biokemi och hur dina olika hormonella system hänger ihop"

Kommande event

Write your awesome label here.

Kroppsmätning

Datum: 27 september
Plats: Epicenter, Stockholm

Kom och mät din kroppssammansättning i Stockholm den 27 september. 
Med hjälp av InBody 770 kan du få reda på vad din kropp består av här och nu och hur den utvecklas i takt med dina livsstilsförändringar. 
Empty space, drag to resize
Write your awesome label here.

Sockerfria dagen

Datum: 12 oktober
Plats: Stockholm , Epicenter

Oavsett om du är sockerberoende, anhörig till en sockerberoende, storkonsument av socker och processad mat eller bara allmänt intresserad av att lära dig mer om hur socker och processad mat påverkar vår hälsa så är du välkommen att delta.
Det är tillsammans vi kan göra skillnad!
Drag to resize

Anmäl dig till något av våra kommande event!

Kroppsmätning

Datum: 27 september
Plats: Epicenter, Stockholm

Kom och mät din kroppssammansättning i Stockholm den 27 september. Med hjälp av InBody 770 kan du få reda på vad din kropp består av här och nu och hur den utvecklas i takt med dina livsstilsförändringar. 

Sockerfria dagen

Datum: 12 oktober
Plats: Epicenter, Stockholm

Oavsett om du är sockerberoende, anhörig till en sockerberoende, storkonsument av socker och processad mat eller bara allmänt intresserad av att lära dig mer om hur socker och processad mat påverkar vår hälsa så är du välkommen att delta.Det är tillsammans vi kan göra skillnad!

Health is the new wealth

Datum: 18 oktober
Plats: Biograf Teatern, Kilafors

En av grundorsakerna till många av våra moderna livsstilssjukdomar är ett högt blodsocker. Därför erbjuds alla som vill att mäta sitt fasteblodsocker innan föreläsningen. Ewa berättar om dagens forskning och vilka hälsomarkörer som världens forskare är överens om att vi ska hålla koll på.
BLODSOCKERUTMANINGEN

Därför ska du mäta ditt blodsocker

Lär dig hur du kan bli starkare, friskare, piggare och hälsosammare genom att utnyttja din egen unika biokemi.
Nu har du möjlighet att titta på Ewa Meurks kostnadsfria webbinar i efterhand. Webbinariet handlar om hälsa, hälsomarkörer och varför det är så viktigt att mäta sitt blodsocker.

Write your awesome label here.

Starta din hälsoresa redan idag!

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja sin hälsoresa. Tidningar och sociala medier översvämmas av hälsotips och larmrapporterna duggar tätt. Det är svårt att avgöra vad som egentligen är sant och vad som är rent nonsens. 

Det finns faktisk bara en sanning och den finns inom dig. Vi är alla biokemiskt unika och det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan. 

För att ta reda på vad som är rätt för dig behöver du därför förstå vad som faktiskt skapar äkta hälsa. 

Äkta hälsa startar med en frisk metabolism. Med en frisk metabolism blir du stark, pigg, slank och frisk. Med en trasig metabolism blir du trött, sjuk och överviktig. 

Tyvärr främjar inte dagens moderna livsstil vår metabolism. Börja därför din hälsoresa med att säkerställa att din metabolism fungerar som den ska. 
"Under många år trodde jag att hälsa handlade om dieter och kaloriräkning. Det var först när jag började förstå hur de hormonella systemen för hunger, mättnad, fettinlagring och fettförbränning fungerade som jag blev friskare, piggare, smalare och gladare."
Ewa Meurk - Hälsoingenjören
Bli en av oss

Vi har förändrat våra liv tillsammans med Elitista

Desiré Olsen

stockholm
Jag är så tacksam för att jag får göra denna kunskapsresa tillsammans med Ewa Meurk och er andra i gruppen. Det är som att när jag öppnar en dörr så öppnas en ny. En helt magisk känsla.

Johanna Jostby

Haninge
Blodsockerutmaningen är en kurs som på ett oerhört proffsigt och pedagogiskt sätt ger dig kunskap om kroppens biokemi och konkreta verktyg för att du själv ska kunna förbättra din hälsa.

Josefin Rosén

Stockholm
Mår så bra i kropp och själ. Vill aldrig sluta att följa det du har lärt mig. Känns som jag har hittat skatten vid slutet av regnbågens slut.

Anneli Kåhre

Stockholm
Har ätit LCHF i många år men ville kolla hur mitt blodsocker påverkas av denna kost. Känner att jag fått så mycket ny kunskap. Har också Ewas bok som jag läser om och om igen.

Sugen på något gott? Kika in här!

Tillsammans gör vi Sverige friskare

Anmäl dig till Elitistas nyhetsbrev 

Tack så jättemycket och välkommen till Elitistas nyhetsbrev. 
  • Enkelt att avregistrera sig
  • tips, recept och event 
  • Vetenskapligt perspektiv
  • gratiskurser
Write your awesome label here.