Drag to resize
Smal utanpå men tjock inuti

Hur ser du ut inuti?

Många sätter likhetstecken mellan smal och frisk. Ingenting kan vara mer fel. Lika tjock du kan vara utanpå i form av underhudsfett, lika tjock kan du faktiskt vara inombords i form av fett runt de inre organen.  

Nu har du chansen att mäta din kroppssammansättning

Drag to resize
Alla människor ska förstå sin egen hälsa

Att mäta är att veta!

Många av våra livsstilsrelaterade sjukdomar har sin grundorsak i inflammationer och för höga blodsocker och insulinvärden. Det är också viktigt att ha rätt sammansättning av fetter, proteiner, mineraler och fetter. 
Med hjälp av InBody 770 kan du får reda på vad din kropp består av här och nu och hur den utvecklas i takt med dina livsstilsförändringar. 
Kom och mät din kroppssammansättning för endast 495 kr (ordinariepris 1200 kr)

Av resultatet får du bl a reda på din muskel- & fettmassa samt hur den är fördelad, fettprocent, total vätskemängd samt vätskemängd innanför och utanför cellerna, mängden bukfett och dess area, information om din cellhälsa samt en rad andra indikatorer kring din hälsa och prestationsförmåga. 

InBody 770 är utrustad med den teknik som uppnår noggrannheten av över 0,98 i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser. Testet tar ca 5 minuter att genomföra och du rekommenderas att ha lätta kläder på din samt vara barfota.
 Vi rekommenderar att du ej tränar hårt 12-72 timmar före testet.


Kroppsmätningen

Nu har du möjlighet att boka in dig för en mätning på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm. Mätningen tar cirka 10 min.
På kvällen under din bokningsdag kl 19.00 har du möjlighet att delta i en föreläsning via Zoom där du får hjälp att tolka dina värden samt ställa frågor. Länk till föreläsningen får du när du anmält dig. 

Föreläsningen spelas in och alla som anmält sig får en länk efteråt med den inspelade föreläsningen. Betalning sker på plats med swish eller med betalkort (beloppet reserveras bara) när du bokar. 
Varmt välkomna önskar Team Elitista
Föreläsare

Ewa Meurk 

Ewa Meurk är föreläsare, författare och inspiratör. Genom att kombinera sin tekniska bakgrund som civilingenjör från KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) med en gedigen utbildning inom näringslära, funktionsmedicin och beroendeproblematik hjälper hon sina kunder att bygga upp individuella hälsoplaner som bygger på fakta och inte på gissningar.
Write your awesome label here.