Christina Sundequist

Christina Sundequist är i grunden civilekonom och driver sedan 20 år tillbaka eget konsultbolag. Hon har också mångårig erfarenhet inom hälsobranschen i roller som funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach, personlig tränare, författare och föreläsare.  

Empty space, drag to resize
Christina brinner för att hjälpa kvinnor att hitta balans under och efter klimakteriet. Med gedigen kunskap om kroppens funktioner samt inom tränings – och näringslära delar hon fakta, konkreta tips och smarta livsstilsråd som möter de förändringar som uppstår.

I rollen som coach arbetar Christina direkt med kvinnor mitt i livet. Som föreläsare är målgruppen densamma men hon vänder sig även till arbetsplatser i näringslivet.
Write your awesome label here.

Kurser av Christina Sundequist

Ge dig själv kunskap för att bättre förstå din kropp i denna för många turbulenta livsfas

Så här säger tidigare kursdeltagare 

Jag tycker att kursen är väldigt bra. Jag lärde mig mycket och tycker att jag har en större förståelse för varför jag funkar som jag gör. Särskilt avsnittet om hormonernas inverkan klargjorde en hel del. Jag kan varmt rekommendera den 
Erja Himmerfält

Sagt om Christina och hennes böcker och föreläsningar

Vi får en grundlig genomgång om hur kroppen fungerar och lär oss vikten av att ha en kropp i balans, både vad det gäller kost, sömn och maghälsa.
Empty space, drag to resize
Du inspirerar och gör ett fantastiskt jobb för att öka och sprida kunskap om klimakteriet och kvinnohälsa.
Den här boken lägger fokus på livsstilen och vad man kan göra själv för att ta hand om sin kropp på bästa sätt under denna tid. Det är en väldigt noggrann genomgång om hur kroppen fungerar och hon presenterar fakta och forskning.
Empty space, drag to resize
Med den här heltäckande handboken kan alla kvinnor hitta en passande väg genom klimakteriet utan krångliga omvägar.