Ewa Meurk

Ewa Meurk är IT-ingenjören som sadlade om och blev entreprenör och hälsoingenjör. Insikten i hur avgörande den metabola balansen är för den egna hälsan och prestationsförmågan fick Ewa att utbilda sig till Funktionsmedicinsk Terapeut med målet att kunna dela sin kunskap, sina erfarenheter och sina mål med andra.
Empty space, drag to resize
Idag är Ewa en uppskattad utbildare, influencer och föreläsare inom funktionsmedicinsk hälsa, med fokus på metabol funktion och hormonell balans. Hon är även en uppskattad guide på livsstilsresan mot god hälsa.
Write your awesome label here.

Ewa Meurks kurser

Så här säger Ewas tidigare kursdeltagare 

Camilla Läckberg

När jag behöver en kickstart kör jag Elitistas suveräna fastekoncept. 

Lotta Karlsson

Det har varit kul, intressant, lärorikt och toppenbra stöttning under kursen. Jag rekommenderar varmt Elitistas ReSet Protokoll till andra. 

Ingmarie Nygårds

Gjorde min tredje fasta, fick verkligen ett positivt resultat även denna gång. Men tror att för mig blir det nog bättre och bättre för varje gång jag gör en fasta, verkar som min kropp väcks till liv. Sedan är föreläsningarna så bra man får en förståelse på ett enkelt sätt.

Agneta André

Jag vill säga att din simulerade fasta och föreläsningar i samband med det har helt förändrat min mathållning för att inte tala om alla otroligt goda recept.