Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag på alla våra kurser och för vår prenumerationstjänst - HealthQlub. 

Vi erbjuder kurser som lär dig om metabol hälsa, vilka hälsomarkörer som är viktiga att förstå och vi stöttar dig i din kommande eller pågående livsstilsförändring. På Elitista får du hjälp och stöttning för att bli friskare, starkare och mer hälsosam. 
Write your awesome label here.

Digital friskvård för alla!

Skatteverket beslutade 2020 att de numera godkänner digitala friskvårdstjänster i appar och på webben som skattefri friskvård.
Detta var ett fantastiskt beslut då det innebär att fler människor kan investera i sin egen hälsa.  Vill du läsa mer om friskvårdsbidraget kan du göra det här.

Så här går du tillväga

Om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag kan du göra det på olika sätt, antingen via en friskvårdsportal eller genom att uppvisa kvitto till arbetsgivare. För tillfället är vi anslutna till friskvårdsportalen Epassi. 

Lämna in ditt kvitto till din arbetsgivare:
Kontakta oss på hello@elitista.se så skickar vi dig ett kvitto med all information som din arbetsgivare behöver. 
Drag to resize
Köp direkt genom Epassi:

1. Sök upp Elitista på Epassis hemsida eller i Epassis app.
2. Välj vilken kurs du vill köpa för dina friskvårdspengar
3. Genomför du ditt köp genom Epassis hemsida är det viktigt att du anger din e-postadress för att vi ska kunna hjälpa dig att komma igång med Elitistas plattform. 
4. Om du gör ditt köp genom Epassis app måste du mejla din bekräftelse/verifiering till hello@elitista.se
5. När vi har mottagit din e-postadress och bekräftelse hjälper vi dig att komma igång inom en arbetsdag under helgfria vardagar.