Sikta på det som är problemet

Tveka inte - börja höja ditt hälso-iq redan idag

Välj den plan som passar dig bäst

Elitistas Baseline

0 kr/mån
Häng med oss och gå de kurser du är intresserade av. Möjlighet att se Straight talk i efterhand. 
  • Straight talk - inspelad
  • Hälsotips
  • Community

Elitistas Peptalk

79 kr/mån
Det är genom kunskap och gemenskap som du får kraft att genomföra din livsstilsförändring. I Elitistas Peptalk program kommer du få massor av stöd, pepp, träningstips, coachning och nya vänner i vårt community. 
  • Pepp och coachning
  • Straight talk live med frågestund
  • 15% rabatt på alla Elitistas kurser

Elitistas ReSet Pro

299 kr/mån
Alla har vi olika anledningar till att vi vill fasta regelbundet. En del vill bara må bättre medan andra behöver fasta regelbundet en gång i månaden samt även några dagar varje vecka. I den här prenumerationen får du allt du behöver för att lyckas med dina mål.
  • Fasta tillsammans en gång i månaden
  • Samtliga recept från Reset
  • Tips och coachning mellan fastorna
Unika kurser med Elitista

Vi har förändrat våra liv tillsammans med Elitista

"Mår så bra i kropp och själ. Vill aldrig sluta att följa det du har lärt mig. Känns som jag har hittat skatten vid slutet av regnbågens slut"
Josefin Rosén
"Jag är så tacksam för att jag får göra denna kunskapsresa tillsammans med Ewa Meurk och er andra i gruppen. Det är som att när jag öppnar en dörr så öppnas en ny. En helt magisk känsla"
DesirÉ Olsen
"Kombinationen av helhets-tänk utifrån ett funktionsmedicinskt perspektiv (undersök orsaker, istället för att bara dämpa symtom) och egna upptäckter och insikter var ett vinnande koncept!   Verkligen en ovärderlig kurs, som jag kommer ha nytta av alltid. Stort TACK!"
Susanne Nord

FAQ - Elitista

Vad skiljer Elitista från andra hälsoplattformar?

Det som gör Elitistas kurser unika är att vi tar fram hälsostrategier utifrån deltagarnas egna metabola värden. Alla är vi biokemiskt unika och det finns inte en metod som passar alla. 

Istället för att lära ut någon speciell diet lär Elitista ut ett förhållningssätt till hälsa. Det finns inga pekpinnar eller förbud. Vi är övertygade om att kunskap om sin egen biokemi är grunden till förändring. Därför är det viktigt att börja sikta på det som är problemet och i de allra flesta fall är sockret och den processade maten som gör oss sjuka. 

Vilka kurser ska jag börja med?

Eftersom all hälsa börjar med att man säkerställer att man är metabolt frisk tycker vi att du ska börja med att titta på gratiswebinar "Vägen till metabol hälsa" eller "Få fastans fördelar utan att fasta". Där får du en grundläggande förståelse för kroppens hormonella system. 

Många börjar med att prova att simulera fasta under fem dagar och fortsätter sedan med ReSet Pro eller Blodsockerutmaningen. 

Om du är tveksam kan du alltid börja med att gå med i Elitistas Peptalk där du får tips, pepp och spännande föreläsningar varje vecka. 

Vad innebär det att prenumerera på hälsa?

För att lyckas med en livsstilsförändring krävs det uthållighet och tålamod. Två egenskaper som kan vara svåra att bibehålla över tid. 

Vi på Elitista vet hur svårt det kan vara att genomföra en hälsoresa ensam. Vi vill att du kommer in i en gemenskap som präglas av värme, förståelse och nyfikenhet inför allas individuella hälsoresor. 

Kan jag ångra min prenumeration?

Du kan när du vill avbryta din prenumeration. Om du bara vill vara med en månad för att du tycker att du vill vara med på ett spännande webinar eller föreläsning går det jättebra.