Hälsokunskap som förändrar din framtid

Gratis webinar - Få fastans fördelar utan att fasta!

Fastans fördelar är odiskutabla. Ändå är det så svårt att genomföra. Problemet är att de flesta av oss tycker inte om att vara hungriga. Vi tycker om att äta. I det här spännande webinaret får du reda på hur du kan äta tre mål mat om dagen men ändå få fastans fördelar utan att fasta. 
Write your awesome label here.

Varför ska du fasta regelbundet?

Detta händer i kroppen när du inte äter under en längre, sammanhängande period! 
  • Sänkta blodsockernivåer
  • Sänkta insulinnivåer
  • Reglering av hunger/mättnadssignaler
  • Utrensning av inflammerade och trasiga celler
  • Nybildning av stamceller 

När du äter är lika viktigt som vad du äter

Många som försöker gå ned i vikt fokuserar bara på vad de ska äta. När du äter är faktiskt lika viktigt. Genom att bara fokusera på vad du äter har du bara löst ena halvan av ditt problem. 

Höj ditt Hälso-IQ

Genom att förstå vad som är grundorsaken till kroniska livsstilssjukdomar och lära dig hur du själv kan mäta och tolka dina egna metabola markörer minskar du risken att bli en siffra i statistiken för någon av våra moderna livsstilssjukdomar.
Föreläsare

Ewa Meurk

Ewa Meurk är föreläsare, författare och inspiratör. Genom att kombinera sin tekniska bakgrund som civilingenjör från KTH med en gedigen utbildning inom näringslära, funktionsmedicin och beroendeproblematik hjälper hon sina kunder att bygga upp individuella hälsoplaner som bygger på fakta och inte på gissningar.
Patrick Jones - Course author