Hälsokunskap som förändrar din framtid

Gratis webinar - Bränner jag fett eller glukos?

Många är vi som vill veta om vi bränner fett eller glukos och framför allt är vi intresserade av om vi bränner vårt lagrade fett. I det här spännande webinaret får du lära dig hur du faktiskt kan mäta om du bränner ditt lagrade fett eller om du bränner glukos.
Write your awesome label here.

Varför är det viktigt att veta det?

Du kan faktiskt på ett enkelt sätt mäta och se om din kropp bränner glukos eller lagrat fett. Det gör du genom att mäta antingen:
  • Urinketoner
  • Blodketoner
  • Aceton i utandningsluften

Metabol flexibilitet

Våra kroppar är gjorda för att använda både fett och glukos som bränsle. Genom att förstå hur du kan växla mellan dessa två energikällor hjälper du kroppen att bränna ditt lagrade fett på ett effektivt sätt. 

Höj ditt Hälso-IQ

Genom att förstå vad som är grundorsaken till kroniska livsstilssjukdomar och lära dig hur du själv kan mäta och tolka dina egna metabola markörer minskar du risken att bli en siffra i statistiken för någon av våra moderna livsstilssjukdomar.
FÖRELÄSARE

Ewa Meurk

Ewa Meurk är föreläsare, författare och inspiratör. Genom att kombinera sin tekniska bakgrund som civilingenjör från KTH med en gedigen utbildning inom näringslära, funktionsmedicin och beroendeproblematik hjälper hon sina kunder att bygga upp individuella hälsoplaner som bygger på fakta och inte på gissningar
Patrick Jones - Course author