Strejk för vår inre miljö!

Greta Thunberg demonstrerade för vår yttre miljö första gången 18 aug 2018. Då satt hon ensam framför riksdagshuset. Två år senare har hon fått med sig en hel värld som delade hennes övertygelse. I söndags gjorde jag samma sak. Då stod jag ensam framför riksdagshuset och strejkade. Inte för vår yttre miljö utan för vår inre miljö. Jag strejkade för att jag är övertygad om att vår yttre miljö och vår inre miljö hänger ihop. Vi kan inte kämpa för MOT miljöförstöring och gifter samtidigt som vi långsamt förgiftar oss själva med socker och processad mat. Det handlar inte om antingen eller. Det handlar om både och. Att börja ta ansvar för BÅDE vår yttre och inre miljö. Om det finns fler som delar min övertygelse så häng med mig. Från och med nu börjar vi måndagar med att äta oss mätta på riktig mat. Mat som gör oss starkare, friskare och piggare så vi klarar av veckans utmaningar. Tagga hashtag#alltidmätt2020 och lägg upp en bild på vad ni äter idag. Förändring börjar när någon säger NEJ. Idag säger jag nej. Nej till den mat som förstör både vår inre och vår yttre miljö. Tillsammans gör vi skillnad. Ha en underbar måndag!