Nyårslöfte - Påbörja din livsstilsförändring mätt

Tips inför nyårslöftet 2020 - Påbörja din livsstilsförändring mätt! Många är vi som högtidligt avgett ett nyårslöfte. Ofta i stil med att vi ska gå ned i vikt, börja träna, äta nyttigare eller göra någon annan livsstilsförändring. Tidningarna svämmar över av artiklar med dieter där de vill få dig att gå ned på någon svältdiet för att du ska ”rasa” i vikt. Här kommer ett tips inför 2020 års nyårslöfte.

Om du känner att du inte gett din kropp vad den behöver i form av träning och mat under 2019 så är lösningen inte att börja äta mindre. Lösningen är ofta att börja äta mer men av riktig, näringsrik mat. Mat som bygger en stark och frisk  kropp och som säkerställer att din kropp kan tillgodogöra sig näringen på bästa sätt. Att påbörja en livsstilsförändring mätt borgar för framgång.

Så lös inte samma problem på samma sätt den här gången. Låt 2020 bli året du slutar med dieter, bantningshets och kaloriräkning. Oavsett vad dina mål är, yrkesmässiga eller privata så lova dig själv att aldrig mer vara hungrig och alla kvinnor kan lägga till ett löfte att ha bra skor (för det är inte livskvalité att ha ont fötterna). Hur ser ditt nyårslöfte ut? Redo att påbörja din livsstilsförändring mätt? Häng med mig under 2020 så får du de bästa tipsen, den senaste forskningen och de godaste recepten för att bygga en stark och frisk kropp. 

 

#alltidmätt2020