Mangoglass med kokossmör

Ewa Meurk

Mangoglass med kokossmör

Ibland vill man bara ha något gott till efterrätt eller som mellanmål en varm sommardag. Denna mangoglass är både god och nyttig och innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel. 

Receptet kommer från Upgrit (www.upgrit.se) som säljer massor av bra kosttillskott och andra produkter som hjälper dig att optimera din hälsa. 

Mangoglass med varmt kokossmör

Ett paket fryst mango 250 g
2 dl kokosgrädde
1 msk citronsaft
1 msk mctolja 
2 msk rent kollagenpulver (kan uteslutas)
Kokosflingor som dekoration

Gör så här:
Mixa den frysta mangon i matberedare, tillsätt sedan 2 dl kokosmjölk, MCT olja och kollagenproteinet (valfritt). Mixa igen tills du får glass. Toppa med kokosflingor och ringla varmt  kokosmör över. Kokossmör, kollagenpulver och mctolja köper du på Upgrit. 
Toppa med blåbär, hallon eller jordgubbar och lite citronmeliss. 

Supergott och fräscht.