Elitista-med målet att ge dig bättre hälsa

Hitta Elitistan i dig - bli din egen hälsoingenjör

Du kanske undrar över namnet Elitista, vad har det med hälsa att göra – för helt vanliga människor? Vårt mål och vår vision är att skapa förutsättningar för att alla kan ta hand om sin kropp och hälsa lika väl som en elitidrottare. Det bor en Elitista i oss alla och vi hjälper dig att hitta den.  

Om företaget, människorna och bakgrunden till Elitista

Vår mission: Ingen ska bli sjuk på grund av okunskap
Elitista grundades 2017 av mig, Ewa Meurk och min partner Martin Engberg. Med vår bakgrund inom näringslivet och mer än tjugo års erfarenhet i olika ledande och krävande positioner så har vi – den hårda vägen – lärt oss hur avgörande det är att ge sin kropp de förutsättningar den behöver för att kunna bibehålla en hög prestanda under många år och må bra under tiden. 

Detta är precis lika viktigt som att kunna sätta mål, skapa resultat och lägga upp affärsstrategier. Med denna insikt vill vi nu fortsätta dela med oss av vår kunskap – till alla som vill ha en bättre hälsa, oavsett vad du jobbar med eller har för livssituation.  Genom att förbättra ditt utgångsläge kan du välja att möta livet som Elitista-versionen av dig själv.  

Vi utgår ifrån dig och dina behov

Idag inser de flesta att en god hälsa är viktig - för att inte säga avgörande - för vilket liv man vill och kan leva. Elitista har kunskapen om hur du ger dig själv förutsättningar för den goda hälsan, så att du får vara frisk, stark och orkar vara fokuserad även när livet utmanar dig.  De strategier vi lär ut är hur du, genom att lära känna din egen kropps specifika behov, kan fylla på med rätt bränsle och undvika sådant som din kropp inte mår bra av.  Vi vet att alla människor är olika och behöver sina egna recept för hälsoframgång – det är just detta som gör Elitista unikt. 
Grundare Elitista, föreläsare, influencer och utbildare

Ewa Meurk

Ewa Meurk är IT-ingenjören som sadlade om och blev entreprenör och hälsoingenjör. Insikten i hur avgörande den metabola balansen är för den egna hälsan och prestationsförmågan fick Ewa att utbilda sig till Funktionsmedicinsk Terapeut med målet att kunna dela sin kunskap, sina erfarenheter och sina mål med andra.

Idag är Ewa en uppskattad utbildare, influencer och föreläsare inom funktionsmedicinsk hälsa, med fokus på metabol funktion, hormonell balans. Hon är även en uppskattad guide på livsstilsresan mot god hälsa.   

Intresserad att veta mer, kontakta Ewa:
ewa.meurk@elitista.se
Write your awesome label here.
Grundare Elitista, fotograf och matkreatör

Martin Engberg

Martin Engberg arbetar som verksamhetsutvecklare och entreprenör. Hans roll i Elitista, förutom digital och strategisk rådgivare, är framför allt som matkreatör och fotograf.

Passionen för matlagning och intresset för foto, form och bild går gärna hand i hand när Martin tar fram inspirerande recept för Elitistas räkning och kommunicerar dessa som vackra, aptitretande bilder. 

Enligt Ewa har Martin “absolut smakgehör”, vilket avspeglar sig i betygen på de hälsofrämjande recept han tar fram. 

Martin och Ewa driver även inkubatorn Neozyne Innovation Group, som investerar i hälsobolag. Martin är COO i Funmed och styrelseordförande i Upgrit.  

Intresserad av att veta mer, kontakta Martin: martin.engberg@neozyne.com

Läs mer om Martin Engberg på www.martinengberg.com

Write your awesome label here.