Jag vill ge dig hälsokunskap som förändrar din framtid!

Höj ditt Hälso-IQ med någon av Elitistas onlinekurser. Det är genom kunskap och insikt som du får kraft att göra en livsstilsförändring. Men kraften blir så mycket starkare om du gör det tillsammans med andra. Gå med i Elitistas community och njut av vetskapen att du inte längre är ensam.

Som medlem får du tillgång til följande:
  • Tips som gör ditt liv lättare
  • Spännande webinar
  • Gemenskap med andra
  • Förtur på populära kurser
  • Goda recept
  • Livesändningar med Ewa varje månad

Få fastans fördelar utan att fasta

Gör som tusentals andra och simulera fasta med hjälp av Elitistas ReSet Protokoll. Välj om du vill göra det när du vill eller tillsammans med andra. 
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Blodsockerutmaningen

Övervikt har ingenting med karaktär och viljestyrka att göra. Det är en hormonell obalans där högt blodsocker och höga insulinnivåer är inblandade. 

Är du intresserad av att lära dig mer om hur blodsockret påverkar din hälsa och vikt är detta kursen för dig. 

Hälsa och viktminskning ur ett vetenskapligt perspektiv

Börja din hälsoresa med någon av Elitistas spännande gratiswebinar!
Få fastans fördelar utan att fasta med

Elitistas ReSet Protokoll

Återställ din kropps metabolism, stoppa inflammationer och balansera dina hormoner för hunger, mättnad, fettinlagring och fettförbränning. Lär dig metoden och kickstarta ett friskare liv.

Att fasta är ett av de bästa sätten att få kroppens alla funktioner i balans. Problemet är att det kan vara jobbigt att genomföra. Men med Elitistas Reset Protokoll får du fastans fördelar utan att fasta. 

Fasta när det passar dig

Med Elitistas ReSet Protokoll är det lätt att börja fasta. Under fem dagar simulerar du fasta. Det innebär att du äter tre mål mat om dagen där alla måltider är exakt näringsberäknade så du försätter din kropp i fasteläge.  

I kursen ingår 19 recept, handlingslistor samt en inspelad föreläsning varje dag. Varje föreläsning beskriver vad som händer i kroppen under fastan och du har även en FAQ där svaren på de vanligaste frågorna finns. 

Passar dig som själv vill bestämma när du ska fasta och se på filmerna i lugn och ro. 
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Fasta tillsammans med andra. Nästa omgång startar 21 nov.

Delad glädje är dubbel glädje och det är verkligen dubbel glädje att göra fastan tillsammans med andra  Under fem dagar simulerar vi fasta och delar tips, recept och peppar varandra. 

I kursen ingår 19 recept, handlingslistor och varje dag (ibland lunch, ibland kvällstid för att så många som möjligt kan deltaga) träffas vi live för frågor och pepp. 

Naturligtvis finns föreläsningarna inspelade så du kan titta på dem i lugn och ro när det passar dig. 

Hoppas vi ses den 21 nov!
En sexveckors onlinekurs som kommer förändra din syn på kost och hälsa för all framtid. 

Blodsockerutmaningen Live - start 19 oktober 2021

Blodsockerutmaningen dig kunskap, insikt, handlingsplaner och verktyg för att återställa dina hormonella obalanser för hunger, mättnad, fettinlagring och fettförbränning. Målet är att du efter 6 veckor ska ha ett lågt, stabilt blodsocker, minskad inre förfettning och lägre fasteinsulin. 

Kursen startar 19 oktober och varje tisdagkväll träffas vi för genomgång, grupparbeten och frågestund. Alla föreläsningar är inspelade så att du i lugn och ro kan titta igenom dem innan träffen. 
Övervikt är en hormonell obalans