

Brödet
1 dl mandelmjöl
0,5 dl pofiber
0,5 dl kokosmjöl
1,5 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Salt efter smak
3 vispade ägg
60 g cream cheese
1 dl cream fraîche
Fyllning 1
100 g varmrökt lax
0,5 dl majonäs
Fyllning 2
2 ägg
0,5 dl majonnäs
1 dl skalade räkor
3 msk hackad rödlök
Lite svartpeppar
Dekoration
3/4 dl majonnäs och en 1/2 dl creme fraiche som du blandar med lite stenbitsrom
Dill
Stenbitsrom eller forellrom
Citron
Gör så här
Brödet
Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienserna i en skål. Ta sedan dem vispade äggen och vispa ihop med cream cheese och cream fraiche. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper i måtten ca 25*35cm och grädda i 10minuter. När den svalnat skär du ut 12 små rundlar med ett mått eller ett upp och nedvänt glas.
Wouldn't it be a good idea to create a course?