I Expressens söndagsbilaga

 Att vara hungrig under längre tid och inte äta är lika framgåbgsrikt som det är för katolska präster att leva i celibat!
Påbörja alltid din livsstilsförändring mätt på riktig mat!

I både Expressen och Aftonbladets söndagsbilaga var förstasidans rubrik hur du kan gå ned ett visst antal kilo på ett visst antal veckor. 
Nu när nyårslöftet ska infrias är det lätt att glömma bort varför vi äter och bara fokusera på kalorier och energiinnehåll. 
Din kropps alla celler behöver energi, varje sekund, livet ut. Det är alltså av yttersta vikt att hålla den förmågan på topp. Om du känner dig trött, hängig med ständigt sötsug så är lösningen inte att äta mindre och börja räkna kalorier utan att återställa kroppens förmåga att ta hand om näringen. Det vill säga återställa kroppens metabolism.

Döm om min förvåning när min bok dök upp på Hälsosidorna. Nu stod det inte så mycket om vad den handlade om men om du är intresserad av att lära dig mer om VARRÖR du blir överviktig inte HUR och hur du kan återställer de hormonella systemen för hunger, mättnad, fettinlagrings och fettförbränning så är det en bok för dig.