Jag fick ett brev

Jag fick ett brev

Förra veckan fick jag ett brev hem till mig. Ja, ni läste rätt. Ett analogt brev med mitt namn och adress på– handskrivet. Först blev jag lite misstänksam. Vem skriver brev nuförtiden? Min mamma gör i och för sig det (men det var inte hennes handstil).

 

Döm om min förvåning när det var från en kvinna som läst min bok. Hon ville berätta att min bok hade förändrat hennes liv (till det bättre visade det sig som tur var). Jag var förstummad. Tänk att någon skrivit ett brev till mig (och satt på ett frimärke och gått till postlådan) bara för att berätta det.

 

Plötsligt förstod jag vad som drivit mig att gå upp 05.00 varje dag i nio månader och skriva en bok om fettlever och metabolt syndrom (inte det mest lättköpta ämnet precis). Det var för att jag vill göra skillnad. Skillnad i människor liv. Till det bättre. Bättre kunskap, bättre hälsa, bättre livskraft.

 

Så tack alla ni som skrivit till mig, och berättat att min bok gjort skillnad. Ni ska veta att det är min drivkraft och betyder oerhört mycket. Speciellt tack till dig Eva Barnekow att du tog dig tid att posta ett brev till mig.

 

Tack för att ni lärt mig att förstå mitt ”why”.

 

Vad är ditt why?

 

Ha en underbar vecka och glöm inte #alltidmätt2020