Elitistas samarbetspartner

Tillsammans gör vi Sverige friskare!

Elitista samarbetar med noga utvalda partners. Målet är att bygga ett ekosystem där du kan få hjälp med de pusselbitar du behöver för att lyckas med din hälsoresa. 
Häng med i vårt community så får du ta del av deras kunskap, erbjudande och rabatter.

Upgrit - Feed your health

Få vi i oss alla näringsämnen vi behöver om vi äter som Livsmedelsverket rekommenderar? Det är väldigt svårt att säga men helt klart att vi hittar många som har näringsbrister och som mår mycket bättre när de tar hjälp av tillskott. 

Det är inte helt lätt att navigera i djungeln av kosttillskott. Hur ska man veta att företaget är seriöst eller bara ute efter ens pengar? 

Elitista jobbar med Upgrit för att det är Jonas Bergqvist, Mattias Ribbing och Christine Ribbing som står bakom företaget. På deras hemsida finns det massor av information, filmer och utbildningar. Personligen så älskar jag deras mct olja och Rent Fokus som hjälper mig att fokusera. 
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Acetrack

Bränner du fett eller glukos och varför är det så viktigt att veta?

Om du äter LCHF eller en ketogen kost och fastar regelbundet så brukar kroppen  komma in i en lättare ketos. Det vill säga den börjar tillverka ketonkroppar av ditt lagrade fett. 

Detta är någonting som många vill uppnå men det är inte helt lätt att veta om man är i ketos eller inte. 

Med Acetrack kan du lätt mäta om du bränt fett eller glukos de senaste 10 sekundrarna. Du slipper sticka dig i fingret och du kan anpassa vilken mängd av protein, fett och kolhydrater som är optimalt för att du ska börja bränna fett. 

FunMed - framtidens medicin

Jag tror ingen har missat att jag och Funmed är partners. Dels arbetar jag kliniskt på Funmed som funktionsmedicinsk terapeut, dels sitter jag i styrelsen för att jag brinner för funktionsmedicin och vill vara med och förändra västerländsk sjukvård.

Acceptera inte att det är normalt att vakna trött, utmattad men huvudvärk eller att du får ont i magen varje gång du har ätit. Det finns hjälp att få men kanske inte på det sätt som du är van vid. 

Om du är du intresserad av att upptäcka den underliggande orsaken till dina problem, snarare än att bara dämpa symptom och göra en rejäl kartläggning av ditt inre med hjälp av funktionsmedicinska labbtester och få svaren tolkade av välutbildade läkare så kontakta Funmed redan idag!
Write your awesome label here.

Medisera - att mäta är att veta!

Sanningen finns i blodet ( i alla fall en del av den) och därför samarbetar Elitista med Medisera.

Medisera erbjuder mängder med hälsokontroller i ett vitt prisintervall som täcker allt från PSA-prov för prostataförstoring för män till sköldkörteltest som är ett vanligare bekymmer för kvinnor.

Medisera har provtagningsställen i de flesta städer i landet och det går oftast enkelt och smidigt att genomföra en hälsokontroll via blodprov med ett drop-in besök.

Alla medlemmar av Elitistas community får 10% rabatt så passa på att bli medlem om du funderar på att göra någon av Mediseras tester. 
 

Leva Sockerfri

Sen 2016 bedriver Leva Sockerfri behandling för sockerberoende. Det är det enda företag som erbjuder både behandling online och behandling på plats med boende. Detta för att du under en tid ska få lugn i vardagen och under en tid lära dig nya strategier för ett liv utan tankebesatthet kring maten och frid i sinnet.