Intresseanmälan Blodsockerutmaningen

I höst lanserar vi en uppdaterad variant av vår onlinekurs Blodsockerutmaningen. Tidigare har det enbart varit möjligt att genomföra Blodsockerutmaningen några enstaka tillfällen/år. Nu öppnar vi upp möjligheten att gå kursen precis när det passar dig, givetvis med bibehållen kvalitet.

Blodsockerutmaningen ger dig kunskaper, insikter, handlingsplan och verktyg för att återställa dina hormonella obalanser för hunger, mättnad, fettinlagring och fettförbränning. Målet är att du efter avslutad kurs ska ha ett lågt, stabilt blodsocker, minskad inre förfettning och ett lägre fasteinsulin. 

Vad ingår i den uppdaterade kursen? 
  • Möjlighet att genomföra den när du vill
  • Nya inspelade föreläsningar med uppdaterad information
  • Quiz efter varje delkurs för ökad inlärning


Den nya uppdaterade kursen kommer dessutom ha ett lägre pris, endast 2995kr.

Anmäl dig här nedan för att få uppdateringar och information inför lanseringen av Blodsockerutmaningen. 
Thank you!
Write your awesome label here.

Feedback från tidigare kursdeltagare

Jag fick stor kunskap från Ewa genom att förstå och  få en uträkningsmodell på hur känsliga cellerna kan vara även fast de vanliga blodproverna visar ok. Otroligt värdefull kurs! 
Regina Ryderberg
Jag HÖR och glömmer, jag SER och kommer ihåg. Nu har jag GJORT och förstår! Äntligen har jag fått en praktisk förståelse för vad socker ställer till med, vad det får för följdverkningar och hur det går att påverka. Det ger HOPP för framtiden.
Helen Johansson
Blodsockerutmaningen är en inspirerande kurs som ger ingående kunskaper på ett tydligt och lättillgängligt sätt. För mig var det framför allt helheten kring mat och hälsa som blev tydlig och att jag gick från ord till handling i mina egna val. Jag fick den där avgörande insikten som verkligen gör skillnad.
Susanne Rosenlund
I många år har jag haft svår värk i hela kroppen efter en trafikolycka med redan efter dessa 6 veckor mår jag mycket bättre. Min sömn, värk ,blodtryck är bättre och jag har fått tillbaka min energi så att jag orkar göra mera saker som gör mitt liv mer innehållsrikt.
Susann Eklöf
Blodsockerutmaningen har gett mig ny kunskap och kraftfulla verktyg för att kunna förbättra min hälsa och öka livskvaliteten. Jag har inte tidigare förstått de bakomliggande orsakerna till sötsug och destruktiva ätmönster men i blodsockerutmaningen förklarar Eva på ett tydligt sätt hur allt hänger ihop.
Madeleine Dunsäter
Bästa kursen jag har gått! Nu har jag fått kunskap som jag önskat jag haft för många år sedan.
Maud Alexandersson