Avokadopizza med zucchini och fetaost
Nedan följer ett läckert pizzarecept till fredagsmyset. Ett av Kristins och Daniels absoluta favoritrecept! Garanterad fredagsfeeling utlovas!
Du behöver:
- For Real! Foods vitkålsbottnar
- Färskost
- Fetaost
- Citron
- Ruccola
- Vitlök
- Zucchini
- Pinjenötter
- Avokado
Gör såhär:
1. Hacka lite ruccola och blanda med färskost, citronsaft, salt och peppar.
2. Skiva vitlök och zucchini tunt och rosta pinjenötter.
3. Bred ut färskostblandningen på pizzabottnen, fördela vitlök och zucchini och smula fetaosten över pizzan.
4. Grädda pizzan mitt i ugnen på 220 grader i 5-7 min tills osten smält.
5. Ta ut pizzan och toppa med ruccola, skivad avokado, pinjenötter och ringla över olivolja.
6. Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar och hugg in
Ät och njut!