Elitista - Vägen till din metabola hälsa

Hälsa inifrån och ut

En frisk metabolism är en förutsättning för livet själv. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare, hälsosammare och friskare. Med en rubbad metabolism blir du motsatsen.

På Elitista hjälper vi dig att återställa din metabolism. Med våra spännande onlineutbildningar och event får du lära dig hur du ska göra för att bli metabolt flexibel och på så sätt öka ditt mående och din prestationsförmåga. 

  • Öka din metabola flexiblitet
  • Bli metabolt frisk
  • Dämpa inflammationer
  • Få stöd av kurskamrater
  • Bli inspirerad
  • Ät godare mat än någonsin

Vi vill ge dig hälsokunskap som förändrar din framtid

Write your awesome label here.
"Att ta makten över sin egen hälsa handlar om kunskap. Kunskap inom grundläggande biokemi och hur dina olika hormonella system hänger ihop"

Anmäl dig till något av våra kommande event!

Allt för hälsan

Datum: 11-13 november
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö

I den här spännande föreläsningen berättar Ewa Meurk – Hälsoingenjören hur din fettförbränning fungerar rent biokemiskt, vilka gener som styr den och hur du själv kan påverka vilka gener som ska aktiveras. Genom att mäta och förstå din fettförbränning kan du ta alltså ta en genväg till en bättre hälsa.
Empty space, drag to resize

5-dagars fasta LIVE med Ewa Meurk

Datum: 29 jan - 2 feb
Plats: online, zoom

Återställ din kropps metabolism, stoppa inflammationer och balansera dina hormoner för hunger och mättnad. Lär dig metoden och kickstarta ett friskare liv med Elitistas ReSet Protokoll. Ett perfekt tillfälle för dig som vill sänka dina blodsocker och insulinnivåer och bygga en starkare och friskare kropp! Hoppas vi ses den 29 Januari!
Empty space, drag to resize

Health is the new wealth

Datum: 9 februari
Plats: Glashuset, hammarby sjöstad

Hur du ska bygga upp en individuell hälsoplan som bygger på fakta och inte på gissningar. Ewa Meurk pratar om hur vi bör förändra oss för att må bättre.

Empty space, drag to resize

Kroppsmätning

Datum: Se kalender
Plats: Epicenter, Stockholm

Kom och mät din kroppssammansättning i Stockholm. Med hjälp av InBody 770 kan du få reda på vad din kropp består av här och nu och hur den utvecklas i takt med dina livsstilsförändringar. Kolla i kalendern och hitta en tid som passar dig.

Empty space, drag to resize
BLODSOCKERUTMANINGEN

Därför ska du mäta ditt blodsocker

Lär dig hur du kan bli starkare, friskare, piggare och hälsosammare genom att utnyttja din egen unika biokemi.
Nu har du möjlighet att titta på Ewa Meurks kostnadsfria webbinar i efterhand. Webbinariet handlar om hälsa, hälsomarkörer och varför det är så viktigt att mäta sitt blodsocker.

Write your awesome label here.
"Under många år trodde jag att hälsa handlade om dieter och kaloriräkning. Det var först när jag började förstå hur de hormonella systemen för hunger, mättnad, fettinlagring och fettförbränning fungerade som jag blev friskare, piggare, smalare och gladare."
Ewa Meurk - Hälsoingenjören
Bli en av oss

Vi har förändrat våra liv tillsammans med Elitista

Desiré Olsen

stockholm
Jag är så tacksam för att jag får göra denna kunskapsresa tillsammans med Ewa Meurk och er andra i gruppen. Det är som att när jag öppnar en dörr så öppnas en ny. En helt magisk känsla.

Johanna Jostby

Haninge
Blodsockerutmaningen är en kurs som på ett oerhört proffsigt och pedagogiskt sätt ger dig kunskap om kroppens biokemi och konkreta verktyg för att du själv ska kunna förbättra din hälsa.

Josefin Rosén

Stockholm
Mår så bra i kropp och själ. Vill aldrig sluta att följa det du har lärt mig. Känns som jag har hittat skatten vid slutet av regnbågens slut.

Anneli Kåhre

Stockholm
Har ätit LCHF i många år men ville kolla hur mitt blodsocker påverkas av denna kost. Känner att jag fått så mycket ny kunskap. Har också Ewas bok som jag läser om och om igen.
Tillsammans gör vi Sverige friskare

Anmäl dig till Elitistas nyhetsbrev