Om Kostfonden
Mängder av människor vittnar om hur en kostomläggning har fått dem att bli friskare, men det finns alldeles för lite forskning på hur nya kostupplägg som LCHF, paleo, och autoimmunt protokoll påverkar oss. Därför används effektiva kostbehandlingar väldigt sällan i den vanliga vården.

Kostfondens mål är att sjösätta de stora och välgjorda studier som krävs för att läkare ska kunna börja rekommendera en kostomläggning. Sedan vi grundades har vi bland annat bidragit till världens hittills största studier av kost vid magsmärtor (IBS) och typ 1-diabetes. De pågår på Sahlgrenska och Karolinska sjukhuset.
Det som Kostfonden just nu samlar in går till att sjösätta Europas största studie någonsin av kost vid typ 2-diabetes. Målet är att få sjukdomen att gå tillbaka. Deltagarna ska få ett normalt blodsocker, utan hjälp av läkemedel. Det är en studie som kommer att bidra med mycket viktig kunskap till vården!

Stöttar du Kostfonden som månadsgivare via denna länk kommer du att göra skillnad. Som en bonus får du då också halva priset på det sockerfria eventet den 12 oktober. Använd koden ”månadsgivare”. 
Write your awesome label here.
Varför stöder Kostfonden den 12 oktober? 
Den sockerfria dagen är ett fantastiskt initiativ som verkligen behövs!Enligt våra beräkningar får svensken i sig dubbelt så mycket socker som vi maximalt borde äta. Det döljer sig socker i mängder av olika livsmedel och därför får många i sig mer än de tror. Det bidrar till bukfetma, typ 2-diabetes och flera andra folksjukdomar. Lyckades vi minska på allt vardagssocker, skulle många må mycket bättre. Den som vill få inspiration kan skaffa sig sockerkoll via en rad inlägg på vår sajt.  
Write your awesome label here.
Goodiebag! 
ALLA SOM ÄR ELLER REGISTRERAT SIG SOM MÅNADSGIVARE TILL KOSTFONDEN FÅR 50% RABATT PÅ E