Om Diet Doctor
Att återerövra hälsan i en sjuk värld kräver att man tänker och agerar annorlunda. Det innebär att inte lita på reklam från företag eller gammal desinformation, utan istället på naturen. På din egen kropps förmåga att återgå till sitt naturliga tillstånd, bara du ger den rätt förutsättningar genom evidensbaserade livsstilsförändringar.

Vårt mål är att hitta den mest pålitliga vetenskapen och den mest användbara kunskapen om hälsa. Vi vill göra kunskapen inspirerande och enkelt att använda, tillgängligt och gratis för alla. Vi fokuserar på att göra lågkolhydratkost enkelt för de personer som kan ha nytta av denna kost och vill ge den en chans.
På lång sikt är vår vision att ge människor överallt makten att dramatiskt förbättra sin egen hälsa.
Vi ser ett stort behov av detta. Även om det finns gott om gratis information online är det mesta svårt att lita på. Sidor på internet försöker ofta sälja en specifik produkt, ett piller eller driver på en agenda från personerna som finansierar dem. Långsiktig och hållbar hälsa kan dock inte ges i pillerform. Det är också svårt att uppnå god hälsa med dålig kost; ”Du kan inte springa ifrån en dålig kost”.
Vi strävar efter att tillhandahålla opartisk och evidensbaserad information, gratis och inspirerande verktyg för att dramatiskt förbättra hälsan. Vi finansieras helt av vårt frivilliga medlemskap.
 Vi har inga investerare med agenda, istället ägs vi av människorna som arbetar här, våra medarbetare. Vi säljer inga produkter och tar inte emot pengar från industrin. Vi har ingen reklam på våra sidor.
Varmt välkommen till Diet Doctor, världens största sajt för lågkolhydratkost. Vi gör lågkolhydratkost enkelt.
Write your awesome label here.
Varför stöder Diet Doctor den 12 oktober? 
"Vi på diet doctor jobbar ständigt för att öka folks medvetande kring hälsa och socker så det känns självklart att stödja den sockerfria dagen."
Dr Andreas Eenefelt
VD och Grundare av Diet Doctor