If not now, when,

if not you, who?

Din tid är nu

Du lever i en tid då du kan äta, jobba och konsumera media i princip dygnet runt. Därför är det oerhört viktigt att du har en strategi för hur du ska hantera dessa bitar. Utan strategi riskerar du att bli sjuk, både fysiskt men även psykiskt.

För att klara av dagens moderna livsstil måste du börja tänka smartare och lära dig mer om hur just din unika biokemi fungerar. Det finns ingen anledning att skjuta upp beslutet. Varje dag som går så riskerar du att drabbas av någon av de moderna livsstilssjukdomarna och i slutända är det bara du som ansvarar för din egen hälsa.

Ibland är det svårt att veta var du ska börja när du vill göra en livsstilsförändring. Det kanske är många faktorer i livspusslet som du vill förändra. Vi hjälper dig att titta på helheten och vägleder dig steg för steg mot dina mål. Vi mäter, analyserar, justerar, förändrar och mäter igen tills vi får det resultat vi önskar.

Socker, socker, socker

Sockerberoende har debatterats flitigt de senaste åren och läkare och forskare är inte överens om dess existens. Det som däremot de flesta är överens om är att för mycket socker inte är bra och kan ge mycket allvarliga hälsokonsekvenser. På Elitista bryr vi oss inte om vad det kallas. Vi möter dagligen personer som inte kan sluta äta socker och som har fått allvarliga fysiska konsekvenser av sin höga sockerkonsumtion.

Här kan du testa vilka fysiska konsekvenser ditt sockerintag har 

Medisera
Elitistas Stora Sockertest

Du får 10% rabatt med koden ”elit10”.

Om du vet vad du skall äta – men ändå fortsätter att äta allt du inte ska så kan du lida av ett sockerberoende. För dig som lider av ett sockerberoende så fungerar inte traditionella kostråd, du behöver en helt annan verktygslåda. 

www.myaddiction.se kan du göra en enkel screening om du ligger i riskzonen för ett sockerberoende och få professionell hjälp.