Elitista Proactive

Friskvård 2.0

Nästa generations friskvård är här. De företag som verkligen vill förbättra sin personals hälsa tänker nytt, gör annorlunda och följer upp på ett helt annat sätt än tidigare.

Framgångsrika företag förstår att medarbetarnas hälsa och förmåga att prestera optimalt är en kritisk framgångsfaktor. Att ta hand om sina medarbetare och ge dem förutsättningar att leva ett friskt och tillfredsställande liv både privat som arbetsmässigt är en väl värd investering. Alla medarbetare har olika behov och vi på Elitista erbjuder skräddarsydda tjänster och föreläsningar för ditt företag.

Friskvård 2.0 är en helt ny metod att förebygga ohälsa. Den bygger på en helhetssyn där vi tar hänsyn till varje persons unika biokemi och skapar en individuell hälsoplan som bygger på fakta och inte på gissningar. Vi mäter, analyserar, mäter igen och justerar tills du når dina mål, oavsett om det är att kunna var fokuserad en hel dag på möten eller ett fysiskt mål.

Varför inte anlita oss som din friskvårdspartner? Då kommer vi ut till ditt företag på bestämda dagar i månaden. Dina medarbetare kan då boka kostrådgivning och coachning. Det kan också vara en koncentrerad hälsosatsning eller föreläsningsserie antingen hos er eller som en konferens med intensivkurs/hälsodagar.

Du vet väl att, friskvård, rehabilitering samt förebyggande behandling är skattefria förmåner.

Kontakta oss om ni är intresserade av att sy ihop ett upplägg på Elitista

Elitista Proactive

Den moderna sjukvården är inte gjord för att ta hand om alla livsstilsrelaterade sjukdomar. Många av oss har bollats runt i vården och inte fått den hjälp vi behöver. På Elitista Proactive arbetar vi enligt ett funktionsmedicinskt synsätt där vi ser hela människan som ett system och letar efter grundorsakerna till ditt problem istället för att behandla symptomen. Många har en pusselbit men det är få som har hela bilden. Dietisterna pratar kost, PT pratar träning och coacher pratar stresshantering. Alla dessa pusselbitar är naturligtvis viktiga men det viktiga är att se till helheten och hitta grundorsaken till problemen. Helt ärligt, det är ju inte alvedonbrist du lider av när du har ont i huvudet eller kortisonbrist du lider av om du har en inflammerad led.

Med dagens moderna mätmetoder kan du tränga djupare ned i din biokemi än vad som var möjligt bara för några år sedan. Vi har tillgång till några av världens mest avancerade laboratorier och kan mäta de hälsomarkörer som är unika för dig.

 

Exempel på mätningar:

  • Blodstatus, hormonstatus, metabol status samt vitaminer- och mineralstatus
  • Kroppssammansättning och fett runt de inre organen
  • Fettsyrasammansättning och kvoten omega3/omega6
  • Matallergier och antikroppar mot gluten
  • Mag- och tarminflammationer
  • Tarmflora och dysbioser
  • Sköldkörtelhormoner
  • Stresshormoner
  • DNA-analyser

Kontakta oss för mer information och boka en mätning